8 – 14 Tetor 2021

Vjeshta magjike, sjell oferta më të mira në veshmbathje dhe produktet shtëpiake!

30 Shtator – 7 Tetor 2021

Jakne për femra, meshkuj dhe fëmijë!

Browse leaflets

Fletushka – Drunjë Dekorativ (08 – 14 Tetor 2021)
Fletushka – Prezantim Pallto per Femra
Fletushka – Home & Fashion (08 – 14 Tetor 2021)