Ngritët flamuri i zbritjeve në Viva Fresh Store

Gjiganti i marketeve Viva Fresh Store për ditëlindjen e saj të 18-të, ka përgatitur MEGA Aksione e MEGA Zbritje të paimagjinueshme, GRATISA dhe shumë GRATISA si dhe deri në -75 % ZBRITJE në shumë e shumë produkte tjera…

Festa e madhe tashmë ka filluar në Viva Fresh Store! Bëhuni gati, SEPSE ju presin edhe shumë e shumë surpriza të tjera në prag të festave të fundvitit!

Mos harroni…Kjo vjen një herë në 18 VJET!

Për më shumë, na ndiqni në Facebook dhe Instagram.

Viva Fresh Store

Festojmë së BASHKU!