Historiku

VIVA-LOGO-VECTOR-PNG-2

1896 - 1999

Tradita familjare

Familja Rexhepi me një traditë shumëvjeçare të punës në industrinë e tregtisë, operonte edhe me mullirin më të madh në rajon.

2003

Hapja e kompanisë

Në qershor të vitit 2003, në zemër të Ferizajt shënohet themelimi i kompanisë dhe hapja e pikës së parë të “Viva Fresh Store”-it në Kosovë.

10
14-300x300

2005 - 2010

Zgjerimi në Kosovë

Suksesi në Ferizaj po përhapej në mbarë Kosovën. “Viva Fresh” gjatë këtyre viteve zgjeroi rrjetin e dyqaneve dhe hipermarketeve në komunat kryesore të Kosovës.

2011-2014

Çmimet më të lira në vend

Njëmbëdhjetë vjet pas themelimit, me 21 pika të shitjes, “Viva Fresh Store” kishte ndërtuar prezencë pothuajse në të gjitha komunat e Kosovës.

15-300x191
24

2015-2018

#1 në vend

“Viva Fresh” u pozicionua si rrjeti numër një i blerjeve me pakicë, duke i mposhtur të gjithë konkurrentët në treg. Me 45 pika “Viva Fresh” njihej...

2019

Zgjerimi në Maqedoninë e Veriut

Në gusht të 2019-s, “Viva Fresh” shënoi zgjerimin në Shkup të Maqedonisë së Veriut. Gjatë këtij viti, “Viva Fresh” bleu Fabrikën e Përpunimit...

18
19

2020

Udhëheqës i tregut

2020-a dhe lufta me pandeminë Covid-19 paraqiti vështirësi në operacionet e afarizmit në përgjithësi. Mirëpo, “Viva Fresh” si udhëheqës i tregut...

2021

E ardhmja

Me vizionin “Në të mirë të klientit, gjithmonë një hap para të tjerëve”, “Viva Fresh” është drejt zgjerimit në Maqedoninë e Veriut...

20

Në rrugëtim drejt vizionit tonë:

Në të mirë të konsumatorit, gjithmonë një hap para të tjerëve!