E ardhmja → Me vizionin “Në të mirë të klientit, gjithmonë një hap para të tjerëve”, “Viva Fresh” është drejt zgjerimit në Maqedoninë e Veriut dhe Shqipëri, si dhe drejt ndërtimit të shërbimit online (e-commerce) më të gjerë në Kosovë. Në vazhdim të traditës familjare, do të vazhdojë zellin e punës duke qenë kompania numër #1 në vend dhe rajon.

Në rrugëtim drejt vizionit tonë: Në të mirë të konsumatorit, gjithmonë një hap para të tjerëve.