Private label

1

“Viva Fresh” ka një shumëllojshmëri të mbi 280 produkteve të “private label”-it, produkte të dizajnuara posaçërisht për konsumatorët tanë, me cilësinë dhe çmimet më të lira e më konkurruese në treg.

Brendi ekonomik

Brendi “Economic” është një linjë e re e produkteve që do të përfshijë mbi 100 produkte.  Me moton “Çdo ditë lirë”, brendi ECONOMIC do të jetë cilësor dhe më i liri në treg.

Exclusive label