Në qershor të vitit 2003, në zemër të Ferizajt shënohet themelimi i kompanisë dhe hapja e pikës së parë të “Viva Fresh Store”-it në Kosovë. Që nga fillimi, “Viva Fresh” ka ndjekur standardet evropiane, me koncept unik që i ofron mundësinë konsumatorit të gjejë të gjitha produktet nën një çati të vetme.