Përmes dhuratave, ne shprehim dashurin tonë ndaj njëri-tjetrit. Viva Fresh Store për 7 dhe 8 mars, ka përgatitur këndin e dhuratave ideale me oferta dhe çmime të volitshme në artikuj të ndryshëm duke përfshirë; çokollata, lule, set kozmetike, shumë modele të çantave dhe kuletave, veshje të ndryshme për femra dhe meshkuj e shumëçka tjetër!

Gëzuar 7 & 8 marsi!

Për më shumë, na ndiqni në Facebook dhe Instagram.

Viva Fresh Store