Si çdo herë, edhe këtë vit, për festën e Pavarësisë, rrjeti i marketeve Viva Fresh Store, ka përgatitur OFERTAT më të MIRA, me çmimet më të LIRA në treg.

OFERTAT ju presin në shumë artikuj të ndryshëm në gjithë gamën e gjerë të produkteve duke përfshirë: produktet ushqimore dhe shtëpiake, produktet higjienike, veshmbathjet si dhe shumë e shumë produkte të tjera të cilat janë të domosdoshme për secilën FAMILJE.

Për më shumë na vizitoni në pikat tona ku përveç ofertave me çmimet më të LIRA në treg ju pret një ambient i ngrohtë festiv.

Urime Festa e Pavarësisë!
Viva Fresh Store