A jeni bërë gati për të blerë harxhin e Bajramit?

Menaxhmenti i VIVA Fresh! ka menduar për të gjithë konsumatorët besnik duke sjellë KULMIN E ZBRITJEVE.

KULMI I ZBRITJEVE është oferta me zbritjet më të mëdha ndonjëherë dhe vjen në prag të festës së Kurban Bajramit, atëherë kur familjet blejnë harxhin shtëpiak.

Ofertat fantastike në produktet esenciale ushqimore, produktet shtëpiake dhe veshmbathjet, si askuuuuund tjetër, e bëjnë KULMIN E ZBRITJEVE ofertën më të madhe në treg, por që e gjeni në realitet në të GJITHA pikat e VIVA Fresh në mbarë Kosovën.

Urime Festa e Kurban Bajramit!

Viva Fresh Store

…e Familjes!