Viva Fresh Store po vazhdon kampanjën “BIG EVENT” nga data 24 mars e deri në harxhimin e sasisë, ju presin oferta dhe zbritje në veshmbathje për femra, meshkuj dhe fëmijë, duke filluar nga -40% e deri në -70% ZBRITJE!

Shfrytëzoni këtë mundësi të jashtëzakonshme të ZBRITJEVE në maica, bluza, duksa, farmerka, trenerka e QINDRA e QINDRA produkte tjera për femra, meshkuj dhe fëmijë.

Për më shumë, shikoni dhe shfletoni ofertat në faqet zyrtare në “Facebook” dhe “Instagram

Viva Fresh Store