Viva Fresh Store tashmë ka lansuar projektin “BLEJ PREJ SHPISË” përmes aplikacionit “Viva Fresh” ku secili konsumatorë, ka mundësi që të blej ONLINE produkte të ndryshme, duke përfshirë: artikuj të ndryshëm ushqimor, artikuj të higjienës personale dhe shtëpiake, enë të ndryshme për servim dhe gatim, mjete pastrimi dhe kopshti si dhe veshmbathje për të gjitha grupëmoshat. Pra, më një fjalë, të gjitha ato produkte që gjendën brenda marketeve të Viva Fresh Store, ju mund t’i porosisni ONLINE. ????????????
Qasja për blerje ONLINE është shumë e thjeshtë! Në të njëjtin aplikacion të Programit të Lojalitetit “Viva Fresh” tashmë e keni butonin shtesë me ngjyrë të gjelbër ku shkruan “Porosit ONLINE, prej shtëpisë”. Klikoni këtë buton, dhe filloni blerjet nga shtëpia.
Viva Fresh Store po ashtu është kujdesur që të krijojë një sistem të sigurt pagesash, dorëzimin në kohë të produkteve kudo që jeni në krejt Kosovën, transportin FALAS (vlera minimale mbi 20 euro) si dhe asistencë gjatë tërë ditës, duke filluar nga ora 07.00 deri në 23.00 nr. e telefonit; 049 998 000 (Viber dhe WhatApp). ????
Mos harroni, përmes platformës ONLINE edhe bashkatdhetarët tanë të cilët jetojnë jashtë vendit, kanë mundësi që të bëjnë blerje apo të dërgojnë dhurata për gjithë familjaret e tyre që jetojnë në Kosovë! ????????
Linku për shkarkim: https://onelink.to/qpswh4
Viva Fresh ONLINE
S’ka qysh ma mirë…❤️