Këto ditë, secili nga NE, ka menduar se çfarë mund të bëjë me 100 euro të cilat Qeveria jonë i ka ndarë në kuadër të pakos mbështetëse financiare për shumë qytetarë të Republikës së Kosovës!

Është e natyrshme që njerëzit të kenë mendime të ndryshëm ngase kjo gjë ka ndodhur për herë të parë dhe në të njëjtën kohë, përben edhe një mbështetje të madhe për familjet tona.

Viva Fresh Store këto ditë ka përgatitur një koncept lehtësues ku përmes video-xhirimeve ka ofruar një model të shportës së plotë të mbushur me produkte elementare dhe bazike dhe të cilat janë të domosdoshme për çdo familje.

Në videon e përgatitur, ju mund të shihni shportën tuaj dhe listën e produkteve e cila nuk e tejkalon vlerën 100 euro. Në Viva Fresh Store 100 euro nuk janë pak!

VIVA FRESH STORE