Viva Fresh Store ka përgatitur ofertën “ISHUJT E ZBRITJEVE” duke ofruar një shumëllojshmëri të veshmbathjeve për VETËM 1 EURO.

ZBRITJA përfshinë veshmbathjet për femra, meshkuj dhe fëmijë si: maica, bluza, duksa, farmerka, trenerka, pantolla, hellonke, pizhame, sandalle dhe boroleta e shumë e shumë produkte të tjera andaj nxitoni që të përfitoni nga ky çmim FANTASTIK.

Zbritja vlenë vetëm për dyqanet të cilat janë prezantuar në reklamën më poshtë:

 

Viva Fresh Store

–         Përfito më tepër!