Edhe këtë vit, lideri i marketeve Viva Fresh Store, për Festat e Fundvitit, ka përgatitur dhe lansuar ofertat më të MIRA e më të LIRA, në krejt Kosovën!

Për të gjithë Ju që tashmë keni filluar përgatitjet për Festën e madhe të Vitit të Ri, mos e humbni këtë mundësi SEPSEEE, këto ditë, ju presin ZBRITJE të MËDHA në gjithë gamën e gjerë të produkteve të domosdoshme për çdo FAMILJE, e për çdo SHTËPI!

Shikoni ofertat dhe zbritjet me TOP çmimet e gjigandit të vetëm të marketeve në Kosovë!

Gëzuar Vitin e Ri 2023!

Buzëqesh me Viva Fresh!