Për festën e Pavarësisë, rrjeti i marketeve Viva Fresh Store ka përgatitur OFERTA me ÇMIME FESTIVE në shumë produkte vendore duke përfshirë; produktet ushqimore dhe shtëpiake, produktet higjienike, veshmbathje si dhe shumë e shumë produkte të tjera!

Për më shume na vizitoni në dyqanet tona ku përveç OFERTAVE me ÇMIME FESTIVE ju pret edhe një ambient i ngrohtë festiv.

Viva Fresh Store

Urime Festën e Pavarësisë!