Për festën e Shën Valentinit, si një prej ditëve më të rëndësishme të vitit për të dashuruarit, çiftet shkëmbejnë me njëri-tjetrin dhurata të ndryshme në shenjë të dashurisë së tyre.

Viva Fresh Store ka përgatitur ofertat më të MIRA me çmime SPECIALE në artikuj të ndryshëm duke filluar nga çokollatat, lulet, set kozmetike, shumë modele të çantave si dhe veshje të ndryshme për femra dhe meshkuj e shumëçka tjetër!

Në VIVA FRESH STORE gjeni dhuratën ideale për festën e Shën Valentinit me ofertën e cila vlenë prej datës 11 e deri më 14 shkurt.

Urime Festa e Shën Valentinit!
Viva Fresh Store