Në prag të Festës së Kurban Bajramit, fillon kampanja “KULMI I ZBRITJEVE” në të gjitha pikat e Viva Fresh Store.

Oferta vlen vetëm për këtë të premte, më 23 qershor 2023!

Paguaj më pak dhe merr eeedhe më shuuumë…

KULMI I ZBRITJEVE të Premten vlen për të gjitha pikat e Viva Fresh Store në mbarë Kosovën.