Qytetarët e Kosovës i thonë ‘PO’ – Blerja ma e mirë në Kosovë është në Viva Fresh Store!

Kompania Viva Fresh Store është i vetmi zinxhir i marketeve në vend që ka fituar çmimin “Best Buy Award 2023-2024” – RAPORTI MË I MIRË ÇMIM-CILËSI, në kategorinë “zinxhiri vendor i shitjeve me pakicë” në Kosovë. Ky çmim është fituar nga rezultatet e dala nga hulumtimi i pavarur i realizuar në janar të këtij viti në Kosovë nga Organizata Ndërkombëtare ICERTIAS me seli në Cyrih të Zvicrës.

Edhe këtë vit qytetarët e Republikës së Kosovës ju përgjigjen pyetjes së madhe; Sipas përvojës suaj personale, cili zinxhir i shitjeve me pakicë (supermarket) ofron raportin më të mirë çmim-cilësi në tregun kosovar? …dhe nga ky hulumtim krejtësisht i pavarur u konfirmua se Viva Fresh Store është zinxhiri i marketeve nr. 1 i cili ofron çmimet më të mira më cilësinë më të mirë, në raport më blerjet e tyre!

Ju rikujtojmë se Çmimi në fjalë është zëri i pavarur i konsumatorëve dhe u jepet ekskluzivisht vetëm kompanive, produkteve apo shërbimeve që ofrohen në tregun vendas e që gjatë anketimit vlerësohen më së shumti nga qytetarët e atij vendi.

Kompania Viva Fresh Store dhe menaxhmenti i saj falënderon secilin konsumatorë për besimin e dhënë gjatë gjithë këtyre viteve, andaj VLERËSIMI JUAJ ËSHTË ÇMIMI MË I MIRË!