Festa nuk ka përfunduar në Viva FRESH!

KULMI I ZBRITJEVE  – më i madhi ndonjëherë në vend ende po vazhdon.

Zbritjet e jashtëzakonshme në produktet esenciale ushqimore, produktet shtëpiake, si dhe veshmbathjet do vazhdojnë t’ju lënë pa frymë.

KULMI I ZBRITJEVE nuk është zbritje e zakonshme – është kursim i jashtëzakonshëm në blerje!

Nxito dhe përfito nga oferta që se gjen në asnjë vend tjetër – mbërrije KULMIN e kënaqësisë me KULMIN E ZBRITJEVE në Viva FRESH.

Blej, përfito eeedhe kurse në Viva Fresh Store!