Për këto ditë FESTIVE, rrjeti më i madh i marketeve Viva Fresh Store, ka përgatitur ofertat më të mëdha, me çmimet më të lira në vend, duke përfshirë; gamën e gjerë të produkteve ushqimore dhe shtëpiake, produktet higjienike, veshmbathjet për femra meshkuj dhe fëmijë, dekorimet festive nga më të bukurat, dhuratat e gatshme për fëmijë, si dhe shumë e shumë oferta të tjera…

Për gjithë fëmijët tuaj të dashur, ne kemi përgatitur edhe “Këndin e Babadimrit” në qytetet më të mëdha të Kosovës!

Gëzuar Vitin e Ri 2022!