Festa e madhe tashmë ka filluar në gjithë rrjetin e marketeve të Viva Fresh Store në krejt Kosovën! Për ditëlindjen e saj të 19-të, ju presin MEGA aksione e MEGA zbritje në QINDRA e MIJËRA produkte, çdo ditë e përditë, si dhe deri në -70 % ZBRITJE në shumë e shumë produkte tjera…

Andaj, përgjatë këtyre ditëve, shfrytëzoni këtë mundësi për kursime të mëdha, SEPSE, kjo vjen një herë në vit! Mos harroni, nuk përfundon me kaq, ju presin edhe shumë e shumë surpriza të tjera.

Viva Fresh Store

Festojmë së BASHKU!