Rrjeti më i madh i marketeve “Viva Fresh Store” me gjithsej 107 dyqane të shitjes në tërë Kosovën, vazhdon të ofrojë shërbime cilësore dhe profesionale me çmime të lira, për gjithë konsumatorët e saj besnik.

Më rritjen e kompanisë edhe mundësitë e punësimit janë rritur, ku tashmë janë hapur edhe mbi 150 vende të lira pune, në pozita të ndryshme si:

Departament Menaxher/e, Arkatar/e, Sektorist/e, Bukëpjekëse, Përgatitës malli, Pranues malli, Depoist dhe Shoferë me kategorinë B, C dhe E.

Disa nga përparësitë e të qenurit i punësuar në Viva Fresh Store janë:

–         5 ditë punë, 2 ditë pushim;

–         Saktësi në pagat mujore;

–         Mundësi të vazhdueshme të avancimet në pozita të ndryshme;

–         Trajnime të Certifikuara nga Qendra e Trajnimeve Viva Fresh;

–         Mjedis miqësor të punës dhe gjithëpërfshirës.

Ju mund të aplikoni duke dërguar CV në email recruiting@vivafresh-rks.com, ose aplikacionin në pikën më të afërt të Viva Fresh Store apo në këtë link: Aplikimi i Pergjithshem – Viva Fresh Store (vivafresh-rks.com)

Viva Fresh Store

Përfito më tepër!