Ja ku është BLACK FRIDAY!

Tradita e ÇMIMEVE dhe OFERTAVE më të LIRA në vend, po vazhdon… Për Black Friday me QINDRA e QINDRA produkte me ÇMIME TRONDITËSE dhe më zbritje të hatashme ju presin nga data 26 e deri me 28 NËNTOR në rrjetin e marketeve më të madh në Kosovë, në Viva Fresh Store.

Shfrytëzoni këtë mundësi unike SEPSEEE, kjo vjen një herë në vit!

TOP ofertat për Black Friday ja ku i keni…

https://www.facebook.com/watch/?v=650826852955226

https://www.facebook.com/watch/?v=992962687927558

https://www.facebook.com/watch/?v=466047988427570

https://www.facebook.com/vivafresh.rks/posts/10161675326282995

Viva Fresh Store

…e Familjes!