Shumica prej nesh dëshirojmë të kujdesemi mirë për vetën tonë dhe kujdesi për vetën, përfshin një sërë detyrash të përditshme që na mundësojnë të ndihemi më mirë.

Viva Fresh Store në mënyrë që t’ua bëjë më të lehtë kujdesin personal ka vendosur që të ofrojë me zbritje një gamë të gjërë të produkteve të kujdesit personal që ju i pëlqeni më së shumti.

Zbritja përfshinë; produktetet e kujdesit për flokë dhe trup, kujdesit oral, si dhe me qindra produkte tjera hixhienike për femra dhe meshkuj.

Nxitoni, kjo ofertë vlenë deri më datën 19 Maj 2022 në të gjitha pikat e shitjes në tërë Kosovën!