…ju presin ÇMIME PËR TOKE!

Muaji nëntori vjen më shumë befasi për të gjithë konsumatorët e Kosovës të cilët dëshirojnë të përfitojnë zbritje të shumta gjatë blerjeve të tyre të përditshme.

Tashmë lideri i marketeve Viva Fresh Store, ka lansuar super kampanjën e fuqishme në gjithë rrjetin e saj në tërë Kosovë përmes së cilës, është duke ofruar zbritje dhe oferta me çmime për toke!

Me ÇMIME PËR TOKE ju presin QINDRA e QINDRA artikuj ushqimorë, artikuj të higjienës personale dhe shtëpiake, enë të ndryshme për gatim dhe servim, mjete pastrimi, si dhe modele të ndryshme të veshmbathjet për femra, meshkuj dhe fëmijë!

Nuk përfundon me kaq ju presin edhe shumë e shumë befasi të tjera…

Këtë nëntor, festoni me Viva Fresh Store!