Lansohet aplikacioni “Viva Fresh” i Programit të Lojalitetit më të madh në vend!

Tashmë konsumatorët tanë e kanë mundësin që për të gjitha ofertat, zbritjet dhe aktivitetet e tjera promocionale të informohen përmes aplikacionit “Viva Fresh” të cilin mund ta shkarkojnë FALAS në App Store dhe Play Store!

Përmes aplikacionit të Programit të Lojalitetit ju presin dhe shumë e shumë BENEFITE tjera!

Gjatë blerjeve, skanoni barkodin që gjendet në aplikacion, dhe përfitoni ZBRITJE nga ofertat tona në DHJETËRA e QINDRA produkte nga më të ndryshmet!

Zbritje vetëm për JU, e vetëm për anëtarët e Programit të Lojalitetit! Viva Fresh Store shpërblen besnikërinë Tuaj!

Per iOS shkarko këtu.
Per Android shkarko këtu.

Facebook