Duke filluar nga dita e shtunë, ju pret LIKUIDIM I MADH në Viva Fresh Store.

JU keni mundësi të përfitoni deri në 60% me LIRË në gamën e gjërë të veshmbathjeve dhe në produkte të ndryshme si; amvisëri, tekstil shtëpiak dhe auto kozmetikë!

Oferta vlenë deri në harxhim të sasisë…

Viva Fresh Store

  • Përfito më tepër!