Shtrohet oferta më e madhe në vend për Fitër Bajram nga gjiganti i marketeve Viva Fresh Store!

Tashmë i keni gati të gjitha ofertat dhe zbritjet më të mëdha në vend, me gamën e gjerë e produkteve të cilat janë të domosdoshme për çdo familje, në çdo SHTËPI.

Ofertat me çmimet më të lira në vend përfshinë; produktet ushqimore, veshmbathjet, produktet e higjienës personale dhe shtëpiake, enë te ndryshme për servim dhe gatim, mjete pastrimi dhe kopshti, si dhe shumë e shumë të tjera…

Urime Festa e Fitër Bajramit!

Viva Fresh Store

…e Familjes!