Si çdo herë, edhe këtë vit, për festën e Fitër Bajramit, rrjeti i marketeve Viva Fresh Store, ka përgatitur OFERTË të MADHE, duke ju ofruar çmimet më të LIRA në treg, në artikujt të cilat janë të domosdoshëm për çdo familje, në çdo SHTËPI.

https://www.facebook.com/vivafresh.rks/posts/10162045504357995

Ofertat me zbritje të shumta në; artikuj të ndryshëm ushqimor, artikuj të higjienës personale dhe shtëpiake, enë të ndryshme për servim dhe gatim, mjete pastrimi dhe kopshti, veshmbathje dhe aksesorë të ndryshëm, e shumë e shumë të tjera.

Urime Fitër Bajrami!