Dita e familjes si një prej ditëve më të rëndësishme të vitit për secilin nga ju, përbën dëshirën të jeni bashkë me familjen dhe të shkëmbeni dhurata me njëri-tjetrin.

Rrjeti i marketeve Viva Fresh Store në mënyrë qe t’ua bëjë më të lehtë ka vendosur që të ofrojë ZBRITJE në shumë artikuj që janë të nevojshëm për secilën familje dhe secilën shtëpi.

Zbritja përfshin; produktet ushqimore, veshjet për fëmijë dhe të rritur, amvisërinë, tekstilin shtëpiak dhe shumë produkte të tjera të cilat i gjeni me çmime shumë të LIRA.

Urime Dita Ndërkombëtare e Familjes!

Viva Fresh Store

… e Familjes!