Për JAVËN E PASTRIMIT, nga data 18 e deri me 24 mars, Viva Fresh Store ka përgatitur OFERTA dhe ZBRITJE të shumta në qindra e qindra produkte të higjienës shtëpiake të cilat janë të domosdoshme për pastrimin e ambientit tuaj, brenda dhe jashtë shtëpisë.

Në ofertat me zbritje të mëdha, përfshihen të gjitha pajisjet e nevojshme, të cilat ju ndihmojnë dhe lehtësojnë punën e pastërtisë! Një shtëpi me ambient të pastër, është një mundësi e madhe, për një shëndet të mrekullueshëm.

Për më shumë, shikoni dhe shfletoni ofertat me produkte dhe pajisje higjienike në faqet zyrtare në “Facebook” dhe “Instagram

Viva Fresh Store