Viti i ri shkollor është gati të filloj dhe Viva Fresh Store si çdo herë tjetër, edhe këtë vit, ka përgatitur oferta mahnitëse në të gjitha materialet shkollore dhe veshmbathjet për fëmijë, për djem dhe vajza.

Ofertat përfshijnë: çanta me modele dhe madhësi të ndryshme, lapsat, fletorët, ngjyrat nga të gjitha llojet, ushtrimoret, numëratorët e gjithçka tjetër që ju duhet për shkollë i gjeni më shumë zbritje në Viva Fresh Store.

Të dashur nxënës dhe mësues, Urime Viti i Ri Shkollor!