Pritjes së madhe i erdhi fundi! Po kthehet, në shtëpinë e vet, VIVA e MADHE me ZEMËR të MADHE! Të gjithë qytetarëve dhe konsumatorëve tanë besnik të Ferizajt, ju kërkojmë falje që për këto 5 muaj, nuk patëm mundësi, që të jemi ATY! Gjatë kësaj periudhe, ne kemi bërë të pamundurën që të arrimë me kohë, të jemi sa më pranë konsumatorëve tanë të dashur.

Tashmë jemi bërë gati dhe ju presim me ofertat dhe çmimet ma t’mira e ma t’lira n’vend!

VIVA E MADHE, po rihapet sot, me 22 korrik në ora 20:00!

Hajde me FAMILJE sepse SHPIJA e MADHE po ju pret!

Viva Fresh Store

…e Familjes!