Rrjeti më i madh i marketeve “Viva Fresh Store” për muajin e Ramazanit ka përgatitur kampanjën e fuqishme “Shkunden Çmimet”.

Pra, gjatë gjithë muajit, në tërë Kosovën, konsumatorët do të kenë mundësi të përfitojnë pafund nga zbritjet e mëdha në shumë artikuj ushqimorë, artikuj të higjienës personale dhe shtëpiake, enë të ndryshme për gatim dhe servim, mjete pastrimi dhe kopshti, si dhe modele te ndryshme te veshmbathjeve për femra, meshkuj dhe fëmijë!

Urime Muaji i Ramazanit!