“Viva Fresh” është rrjeti më i madh i shitjeve me pakicë në vend, me mbi 113 dyqane në 32 qytete të Kosovës, me mbi 5,000 punonjës, dhe me Qendrën Logjistike më të madhe në rajon (me mbi 42,000 m²).

Formatet e pikave

Viva Fresh Hypermarket
(Formati A)

Viva Fresh Supermarket
(Formati B)

Viva Fresh Family
(Formati C)

Zotimet e kompanisë

Zotimi 1

Në të mirë të konsumatorit, gjithmonë një hap para të tjerëve!

Zotimi 2

Çdo ditë e më afër familjes, me oferta dhe zbritje në gamën e gjerë të produkteve!

Zotimi 3

Do të vazhdojmë të jemi lider në industrinë e shitjeve me pakicë në tërë Kosovën!